Parfum Arabesc unisex MALIK AL LAIL
Parfum Arabesc unisex MALIK AL LAIL

Parfum Arabesc unisex MALIK AL LAIL

plu00030
In stoc
59,99 lei
Nicio taxa

Distribuie

Comanzi acum și primești comanda Luni 05-10

Parfum pentru: Amândoi 

Cantitate parfum: 100 ml

Tip aplicare: Vaporizator

Tip de parfum: Apă de parfum (EDP)

Brand: Ard al Zaafaran

Note de vârf: Caramel, note pudrate

 

Note de mijloc: Citrice, Oud

 

Note de bază: Ambră, Oud, Vanilie

  

Cantitate
100 ml

Livrarea produselor Dvs.

 Coletele se înmânează la curier chiar în ziua comenzii (valabil pentru comenzi plasate până în ora 16:00)

Condiții de returnare.

Returnarea produselor se acceptă în maxim 14 zile calendaristice.

 *Returul este acceptat doar dacă cutia este sigilata și nu prezintă deteriorări.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate (în ambalajul original NEDETERIORAT, fără să fie DESIGILAT, fără să prezinte modificări fizice, lovituri etc). Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul initial (dacă este posibil) sau, la opțiunea clientului, îi vom reexpedia produsul pe cheltuiala acestuia.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Clientul va putea solicita schimbarea produsului în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în cazul solicitatrii unui alt produs se va achita diferența de preț, dacă produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna ci se va asocia un credit pentru cumparaturi viitoare. Orient Note va trimite produsul solicitat la schimb numai după ce Clientul a returnat produsul cumpărat inițial. Rambursarea contravalorii produsului ori, după caz, înlocuirea acestuia, se va face în cel mult 30 de zile de la retur. Returnarea banilor ori, după caz, înlocuirea produselor fără penalități și fără invocarea unui motiv, se poate efectua în urmatoarele conditii: în cazul în care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie să fie desfăcut - produsul trebuie returnat sigilat; starea produselor achiziționate trebuie să fie la fel ca la primirea lor.

Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. In toate cazurile returnarii/inlocuirii a produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare / înlocuire sunt suportate de către client. Renunțarea la cumparare în mod repetat va putea fi considerată un abuz.

În functie de comportamentul clientului Orient Note S.R.L. își rezerva dreptul de a-și selecta clientela.

NOTA: In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). In momentul efectuarii unei comenzi online pe site, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus. Acceptarea acestor termeni si conditii da nastere unui veritabil contract intre parti, facand aplicare clauzelor.

Note de vârf: = PRIMA IMPRESIE 

Este chiar după aplicare și persistă până la 10 - 20 minute în funcție de PH-ul fiecăruia, 

Note de mijloc: = INIMA PARFUMULUI 

Își face apariția după 20 de minute și persistă aproape o ora.

Exprimă esența parfumului.

Note de bază: = LONGEVITATEA

Esențele de ulei care nu se evaporă sau nu sunt volatile.

Au persistența cea mai indelungată.

90% din Parfumurile Arăbesti persistă minim între 5 si 24 ore pe piele.

Nu sunt evaluari
Produs adaugat la favorite

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii