• -79,01 lei
Parfum Arabesc barbatesc EHLAAM AL...
Parfum Arabesc barbatesc EHLAAM AL...

Parfum Arabesc barbatesc EHLAAM AL MUSTAQBAL

plu00045
Ultimele produse in stoc
59,99 lei 139,00 lei -79,01 lei
Nicio taxa

Distribuie

Comanzi acum? Livrare Marți 11-08

Parfum pentru: El

Cantitate: 100ml

Tip aplicare: Vaporizator

Tip de parfum: Apa de parfum

Note de top: bergamot, lavanda, frunza de ananas

Note de mijloc: tonka, verbena, mar

Note de baza: trandafir, lemn de santal

Cantitate
100 ml

Livrarea produselor dvs.

 Coletele se inmaneaza la curier chiar in ziua comenzii (valabil pentru comenzi plasate pana in ora 15:00)

Conditii de returnare.

Returnarea produselor se accepta in maxim 14 zile calendaristice.

 *Returul este acceptat doar daca cutia este sigilata, nu prezinta deteriorari. 

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original NEDETERIORAT, fara sa fie DESIGILAT, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri etc). Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Clientul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. In cazul solicitatrii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. Orient Note va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii: in cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigilat; starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la primirea lor.

Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. In toate cazurile returnarii/inlocuirii a produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

In functie de comportamentul clientului Orient Note S.R.L. isi rezerva dreptul de a isi selecta clientela.

NOTA: In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). In momentul efectuarii unei comenzi online pe site, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus. Acceptarea acestor termeni si conditii da nastere unui veritabil contract intre parti, facand aplicare clauzelor.

Nu sunt evaluari
Produs adaugat la favorite

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii